Våra leverantörer


FLEXA

FLEXA grundades i Danmark 1972 och är specialiserat på design, produktion och försäljning av skandinavisk inredning för barnrummet. De utvecklar komplett, modernt skandinaviskt interiör för spädbarn och barn. Alla FLEXA-produkter är utformade för att skapa en säker och stimulerande miljö som anpassar sig, växer och förvandlas när barnets utveckling fortskrider. FLEXA använder vår kunskap om barn för att skapa världens bästa funktionella, legendariska och hållbara produkter för barnrummet, http://www.flexaworld.com/.


We made it

We made it är ett polskt företag som startades 2015. Företaget består av ett ungt och kreativt team som designar uteslutande efter egna idéer och intuitioner. Företagets nytänkande design blandar stilar och kombinerar dem med varandra. Samtliga produkter är unika och lägger stor vikt vid tillverkarens egna fantasi. We made it ägnar alltid särskild uppmärksamhet till detaljer eftersom hela skönheten återfinns i dem. Miljöskydd är väldigt viktigt för We made it, därför är samtliga produkter tillverkade i ekologiska material. Företaget bedriver ett konstant förbättringsarbete för miljöpåverkan och varje enskild produkts kvalitet. Detta gör att du som kund kan vara helt säker på att produkterna alltid är säkra för dig och din omgivning. Företaget har sin tillverkning i en liten by som heter Żywiec i södra polen. Företaget når via ett antal utvalda återförsäljare kunder över hela världen, https://www.wemadeit.pl/


JaBaDaBaDo

JaBaDaBaDo är ett svenskt familjeföretag som grundades 1993 av Eva och Calle Eliasson med egen design och produktion av träleksaker. Sedan dess har sortimentet breddats och verksamheten vuxit.  JaBaDaBaDo arbetar med hållbara och naturliga materialval som trä och bomull med fokus på färg, form och funktion när de skapar sina produkter. Designprofilen är enkel och stilren med innovativa färger och mönster. Roliga leksaker och dekorativa inredningsdetaljer med lekfulla mönster, former och färger har blivit JaBaDaBaDos signum, https://www.jabadabado.se/.


VaniMeli

VaniMeli står för alla människors lika värde och har otroligt vackra produkter. VaniMelis produkter är mycket vackra och speciella då de ofta är smyckade med vackra detaljer, https://vanimeli.com/.


Udeas

Udeas tillverkar unika, innovativa leksaker av trä och plast. Leksakerna hjälper barnen på ett roligt sätt att öka sin kognitiva förmåga, sin finmotorik och fantasi. Flera av produkterna utvecklar dessutom STEM-skills (Science, Technology, Engineering, Maths).  För Udeas är kvaliteten det viktigaste när produkterna framställs. Produkterna ska vara tillverkade av ECO-vänliga material som t ex hållbar trädplantering, återvunnet trä, det snabbväxande bambu, majstärkelse m m. Produkterna uppfyller EN71, CE, ASTM (American Society for Testing and Materials) och CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act)  tillsammans med andra internationella standards, Udeas produkter har mottagit flera olika priser för sina innovativa leksaker, http://www.udeaskids.com/. 


Reklamhörnet

Med inspiration av Gunilla Bergströms böcker om Alfons Åberg producerar Reklamhörnet Alfons produkter på licens. Hela kedjan produceras i Sverige  och  enbart miljöcertifierade material och tryckeri används. https://reklamhornet.se/alfonsaberg/.  Gunilla Bergström har skrivit ett 40-tal barnböcker som hon även illustrerat. Vissa av böckerna är översatta till ett 30-tal andra språk. Det finns mer att läsa om både Gunilla och Alfons på http://www.alfons.se. 


KIMBRAs konst- och hantverkare

Kimbras konstnär TC heter Tanja Christensson och är mamma till KIMBRAs grundare och VD, Maria. Hon bor i Sjuntop, en liten by utanför Trollhättan några mil från Göteborg. Tanja har målat hela sitt liv och målar helst med olja vilket ger ett rustik och modernt uttryck. All Tanjas barnkonst säljs exklusivt på KIMBRA Kimbras hantverkare Anna Haglund har barn i samma åldrar som KIMBRAs ägare och de lärde känna varandra genom öppna förskolan. Anna bor tillsammans med sin familj på landet utanför Sorunda. Hon är otroligt duktig på att virka, hennes noggrannhet och känsla för detaljer får hennes produkter att sticka ut i mängden. 


Samarbetspartners

http://www.webbutik.info

SvenskaLänkar.com 

Piacerese levererar köksredskap i olivträ och keramik från Italien. 

Fantastiska tavlor för ditt hem eller till ditt barns rum finner du hos Trediga tavlor. Deras underbara tavlor är handmålade och trendiga till ett billigt pris så de passar utmärkt som en present. 

Grahn textiltryckeri är ett tryckeri med många olika motiv och klädesplagg att välja mellan.

Tamme Craft är en butik för dig som är tycker om textilhantverk. Här kan du även gå en kurs. 

Norra Norrland

Mängder av örhängen, halsband, ringar mm tillverkade av guld eller silver finner du hos webbSmycken.

ONLY HANDMADE

Vackra smycken av trä. Gediget hantverkt med fokus på halsband och smycken men du hittar även någon leksak hos oneTree.

Ta hand om dina grejer, revolutionerade CorrosionX, har produkter för rostskydd med smörjmedel, polish, vapenolja samt kedjeolja. Du finner de hos Corrosion Control.